referencia: 1956 Tudásbázis

1956: Tudásbázis

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásért Közalapítvány együttműködésével egy akkreditált képzést szerveztünk "1956 - A magyar forradalom a legújabb történeti kutatások tükrében" címmel, amely során 5000 pedagógust képeztünk ki. A képzés támogatására egy komplett rendszert készítettünk, amely az adminisztrációt teljes mértékben automatizálta: szerződésgenerálás, tanúsítványok kiadása, naplóvezetés, jelenléti ívek, generált tájákoztató email-ek, regisztrált felhasználók kezelése, stb. Emellett a publikum számára is készült egy weboldal, ahol e látogató egy átfogó képet kaphat 1956 fontos eseményeiről. (Az oldal tartalma folyamatosan bővül még most is.)
Weboldal címe: tudasbazis1956.hu

Extension Architecture

Egy angol cég számára mobilon is jól böngészhető reszponzív design-t készítettünk. A cég profiljából adódóan nagyon nagy hangsúlyt kellett fektetnünk az esztétikus és jól átlátható felületekre. Egyes funkciókat újraírtunk, hogy kényelmesen lehessen használni fennakadás nélkül minden eszközön. A weboldal Wordpress alapokra épült. Mindenfajta rendszert/technológiát a megrendelő igényeinek megfelelően használunk.
Weboldal címe: www.extensionarchitecture.co.uk

referencia: Extension Architecture
referencia: 3D Suli

3D suli

Virtuális múzeumlátogatások, térinformatika és 3D-szkennelés voltak a főbb témái annak a középiskolai korosztály számára fejlesztett e-tananyagnak, amelyet a Magyar Nemzeti Digitális Archívum "Egységes Nemzeti Oktatási és Kulturális Térinformációs Rendszer létrehozása" című projektjének keretében készítettünk. A hiánypótló tananyag könnyed, szórakoztató formában, ellenőrző tesztek rendszerére építve dolgozta fel a digitalizált kulturális emlékezethez kapcsolódó szakmai kérdéseket. A tananyaghoz akkreditált pedagógus-továbbképzés is kapcsolódott, de a tananyag ettől függetlenül is elérhető.
Weboldal címe: www.3dsuli.hu

"Közös siker"

Tudásbázisként is működő weboldalt készítettünk a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány "Közös siker" című, a hazai rendszerváltoztatás 25 évfordulójára emlékező programja keretében. Az oldal a pedagógusok és a téma iránt érdeklődő laikusok számára kínált szakmai anyagokat, összefoglalókat és pedagógiai módszertani javaslatokat.
Weboldal címe: kozossiker.hu

referencia: Közös Siker
referencia: Horváth Miklós

Horváth Miklós

Dr. Horváth Miklós hadtörténész felkeresett minket, hogy szeretné publikált könyveit elérhetővé tenni mindenki számára az interneten. Segítettünk neki kialakítani a kívánt megjelenést és az általa is szerkeszthető adminisztrációs felületet.
Weboldal címe: horvathmiklos.eu

Kelemen Erika

Kelemen Erika, magyar bajnok táncos és tánctanár, megkeresett minket, hogy szeretne egy honlapot, ahol hírt adhat tánciskolájáról az embereknek. Természetesen szívesen elvállaltuk és Joomla alapokon meg is csináltuk, így most már a tartalmakat ő is szabadon tudja változtatni. A munka folyamán gyakran segítettünk neki tanácsokkal, hisz sokszor a ügyfeleink nem tudják megfogalamzni pontosan az igényt, csak a végcélról van konkrét elképzelésük. A weboldal összességében a színvilágával és a képekkel egy vidám hangvételt tükröz, az embernek már is kedve lenne táncolni egyet.
Weboldal címe: kelemenerikatanciskola.hu

referencia: Kelemen Erika
referencia: különböző rendszermodulok

Különböző rendszermodulok

Az alábbi nagy projektekben láttunk/látunk még el nagyobb részfeladatokat.

 • BMW, Rolls Royce, Mini, Nissan, Renault webes modulok
 • Barclays Bank webes moduljai
 • Beefeater, Brewer Fayres, Table Table Tasty éttermi láncok pontgyűjtő webes moduljai
 • Önkormányzati TV
 • Virtuális Munkaerőpiac Portál
 • Nemzeti Pályaorientációs Portál
 • Szociális Ágazati Portál
 • Nyugat-Magyarországi Egyetem Portál
 • Vodafone számlázó rendszer
 • Tesco akciókezelő rendszer
 • eKT rendszer (Közbeszerzések Tanácsa)
 • Dr. Info. orvosi portál
 • AEPC orvosi portál