keresőoptimalizálás(seo): teljeskörű keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálásról általában

Mi az a SEO?

A SEO (Search Engine Optimalization: Keresőoptimalizálás) egy webfejlesztési módszer arra, hogy honlapja a keresőmotorok által előnyben részesített legyen. A Google találati listája például nem véletlenszerű, hanem egy előre meghatározott szabályrendszeren alapul. Ha a weboldala megfelel ennek a szabályrendszernek, akkor az Ön által meghatározott kulcsszavakra meg is fog jelenni az első találatok közt.

Alapból egy weboldal nem található meg?

Egy gyakran látogatott weboldal optimalizástól független is feljebb mászhat a ranglétrán, de általában attól lesz egy weboldal látogatott, hogy az emberek keresők által rátalálnak. Cégünk ennek az ördögi körnek az elkerülésében nyújt segítséget, egy új honlap is rövid időn belül felkerülhet az első találati oldalra a megfelelő optimalizálással.

SEO elemei

Mi kell ahhoz, hogy első legyek?

Egy kereső nagyon sok paramétert néz és azok alapján osztályoz. A legfontosabb ezek közül nyilván a tartalom minősége (a keresett kulcsszóhoz szorosan kapcsolódjon a tartalom), de emellett fontos a sebesség, a biztonság, a jól megírt kód, a szociális hálókkal való integráció és az optimalizált szerverbeállítások is. Ha ezek összesége érvényesül, akkor lesz weboldalunk közkedvelt a keresők által.

Hogyan optimalizálhatók ezek az elemek?

Cégünk nagy tapasztalattal bír e téren. A kivitelezés mellett tanácsadással is készséggel állunk rendelkezésére. Keressen fel nyugodtan minket, akár egy személyes konzultációra is.

keresőoptimalizálás(seo): SEO elemei
keresőoptimalizálás(seo): hirdetéskezelés

Hirdetéskezelés

Miért érdemes hirdetni?

Akármennyit optimalizálunk az oldalunkon a legeslegszembetűnőbb helyeket nem fogjuk megkapni a Google találati listájában, mert az a hirdetéseknek van fenntartva. Ezek a helyek a fizető ügyfeleknek vannak fenntartva. Ugyan itt is fontos a hozzáértő optimalizáció (elvégre a kulcsszavaknak ugyanúgy relevánsaknak kell lenniük), de egy megfelelő összeggel könnyen az élvonalba kerülhetünk.

Tudok magam hirdetni?

A Google bárkinek engedélyezi, hogy hirdessen viszont a megfelelő szaktudás nem árt hozzá, mert könnyen elszórhatjuk minden pénzünket eredmény nélkül. Szakképzett munkatársainkra nyugodtan rábízhatja hirdetéseit, akik optimalizálják kiadásait és segítenek a megfelelő kulcsszavak és hirdetésszövegek kialakításában.